LIVRARE

Comenzile sunt livrate prin curier în termen de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plasării comenzilor online. Timpul de livrare pentru comenzi personalizate sau speciale poate fi de până la 10 zile lucrătoare după ce ați setat toate detaliile.
Livrarea are un cost fix de 25 lei pentru comenzile aflate pe teritoriul României.
Când comanda este expediată, clientul primește o notificare prin e-mail, în care este comunicat numărul de urmărire al comenzii.
Livrarea comenzilor în afara României este oferită prin Serviciul Poștal Standard.Livrarea in afara Romaniei are un cost fix de 88 RON.

SCHIMBAREA ȘI RETURNAREA


Dacă ați comandat un produs care nu se potrivește sau nu vă place, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primire.
Citiți cu atenție informațiile de mai jos pentru a returna un produs:
Înainte de a comanda orice produs, verificați cu atenție informațiile de pe site.
În pagina descriere a produsului veți găsi toate informațiile necesare. Dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: contact@teluricdesign.com
Dacă totuși trebuie să returnați un produs, acesta trebuie returnat în stare bună, în ambalajul original, fără urme de uzură. Dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite, din păcate, nu vom putea accepta returnarea dvs., iar produsele dvs. pot fi redistribuite.
Când produsul returnat ajunge la noi, vă vom trimite un e-mail de confirmare. Vom returna valoarea produsului (nu uitați că returnarea produselor este pe cont propriu) în contul dvs. în maxim 14 zile de la data la care ați primit confirmarea prin e-mail că produsul a ajuns la noi.

Teluric Design va restitui în întregime valoarea plătită a bunurilor returnate în termen de cel mult 14 zile de la data la care consumatorul și-a exercitat dreptul de retragere din contract.

Returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de contact/ emailul cu cererea de retur. Pentru comenzile achitate cu cardul prin Stripe/ Global Payments, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

PRODUSE PERSONALIZATE SAU MODIFICATE

În conformitate cu capitolul II / art.10 din Ordonanța nr.130 / 2000 din 31.08.2000, actualizată la data de 27.12.2008, magazinul online nu acceptă returul produselor care au fost personalizate conform cerințelor clienților și care să îndeplinească criteriile pe care le solicită ( ajustări, modificări, etc).
Pentru mai multe detalii, citiți secțiunea Termeni și condiții.