Borseta pentru Telefon, Piele Tabacita Vegetal, Galbena

NEW

Elevați-vă stilul și purtați-vă elementele esențiale cu eleganță folosind geanta noastră de talie din piele tabacita vegetal si pictată manual. Lucrată cu precizie și decorată cu design-uri abstracte, această geantă de talie este o adevărată capodoperă care îmbină în mod armonios arta și utilitatea.


Se potriveste la majoritatea curerelor. Cureaua nu este inclusa

30,32 €

Fiecare borsetă de talie este meticulos pictată manual, capturând esența culorilor fermecătoare. Geanta devine o pânză pentru exprimarea creativă, afișând o fuziune unică de culori și modele care spun o poveste a eleganței.

Lucrată din piele de înaltă calitate, această borsetă de talie se mândrește cu durabilitate și o textura luxoasă. Pielea maleabilă nu doar asigură longevitatea, ci oferă și o senzație moale și confortabilă pe piele.

Cu o formă compactă gândită cu atenție, această borsetă de talie se potrivește perfect telefonului sau altor elemente esențiale, menținându-se ușoară și discretă.

Bucurați-vă de îmbinarea rafinată a artei excepționale și designului funcțional și lăsați acest accesoriu unic să devină o dovadă a aprecierii dvs. atât pentru modă, cât și pentru creativitate.