Borseta Rotunda din Piele Neagra, "Lana", 15 cm

NEW

Elevați-vă stilul cu ajutorul superbei borsete Rotunde, meticulos realizată din piele tăbăcită vegetal de culoare neagră. Această geantă cu design unic îmbină perfect moda și funcționalitatea.

Curea de 2 cm lățime, reglabilă pentru a se potrivi oricărui tip de siluetă, garantează o purtare confortabilă. Această geantă versatilă poate fi purtată elegant în jurul taliei sau pe umăr. Inovatorul sistem de închidere cu nasture asigură depozitarea sigură.

Făcută manual din piele durabilă de 3 mm grosime de la bovine, această geantă este atent decorată cu modele intricate realizate cu cerneală de alcool. Calitatea meșteșugului său garantează un accesoriu de durată care se evidențiază prin eleganță.

Dimensiuni:

  • Diametru: 15 cm
  • Lățime: 5 cm
59,00 €

Pășește într-o lume în care stilul se întâlnește cu versatilitatea, iar luxul se împletește perfect cu funcționalitatea. Bucură-te de atingerea pielii opulente, tăbăcită vegetal într-un ton negru intens, care emană sofisticare la fiecare răsucire și cotitură. Această geantă de talie, cu un diametru de 15 cm, este pictată manual cu detalii complexe, transmutând-o într-o adevărată piesă de artă purtabilă care te diferențiază prin farmecul său de neegalat.

Însă, este mai mult decât estetică; este vorba despre a-ți îmbunătăți stilul de viață. Treci cu ușurință de la un rol la altul - o elegantă borseta sau o gentuta crossbody - adaptându-te fără efort nevoilor tale, oferindu-ți libertatea de a aborda fiecare moment în întregime.

Experimentează bucuria exprimării prin captivantul decor cu cerneală de alcool, care adaugă o notă artistică stilului tău.