Borseta Rotunda din Piele Maro, "Lara", 15 cm

NEW

Elevați-vă stilul cu ajutorul superbei borsete Rotunde, meticulos realizată din piele tăbăcită vegetal de culoare maro. Această geantă cu design unic îmbină perfect moda și funcționalitatea.

Curea de 2 cm lățime, reglabilă pentru a se potrivi oricărui tip de siluetă, garantează o purtare confortabilă. Această geantă versatilă poate fi purtată elegant în jurul taliei sau pe umăr. Inovatorul sistem de închidere cu nasture asigură depozitarea sigură.

Făcută manual din piele durabilă de 2 mm grosime, această geantă este atent decorată cu modele intricate realizate cu cerneală de alcool. Calitatea meșteșugului său garantează un accesoriu de durată care se evidențiază prin eleganță.

Dimensiuni:

  • Diametru: 15 cm
  • Lățime: 5 cm
59,00 €

Pășește într-o lume în care stilul se întâlnește cu versatilitatea, iar luxul se împletește perfect cu funcționalitatea. Bucură-te de atingerea pielii opulente, tăbăcită vegetal într-un ton maro bogat, care emană sofisticare la fiecare răsucire și cotitură. Această geantă de talie, cu un diametru de 15 cm, este pictată manual cu detalii complexe, transmutând-o într-o adevărată piesă de artă purtabilă care te diferențiază prin farmecul său de neegalat.

Însă, este mai mult decât estetică; este vorba despre a-ți îmbunătăți stilul de viață. Treci cu ușurință de la un rol la altul - o elegantă borseta sau o gentuta crossbody - adaptându-te fără efort nevoilor tale, oferindu-ți libertatea de a aborda fiecare moment în întregime.

Experimentează bucuria exprimării prin captivantul decor cu cerneală de alcool, care adaugă o notă artistică stilului tău.