Geanta de Mana de Piele "Water Lilies", Poseta de Mana, 30 cm Diametru

Această minunată geantă rotundă, realizată manual cu dragoste și atenție la detalii, din piele tabacita cu ulei (piele tip pull-up). 

Această geantă este combinația perfectă între stil și funcționalitate, având un diametru de 30 cm și un design versatil. Inchiderea se realizeaza cu magnet.

Dimensiuni:

Diametru: 30 cm

Latime: 8 cm

112,00 €

Ceea ce diferențiază cu adevărat această geantă este designul său uimitor, pictat manual cu inspiratia celebrei picturi "Impression Sunrise" de Claude Monet. 

Nuanțele bogate de turcoaz, albastru și auriu, combinate cu modelele fluide ale picturii, fac din această geantă o adevărată operă de artă. Este accesoriul perfect pentru a adăuga o notă de sofisticare oricărui outfit, fie că te îmbraci pentru o ocazie specială sau pur și simplu faci cumpărături prin oraș.

Realizată din piele de vita, tabacita cu ulei, această geantă este construită să dureze. Are o curea robustă care este confortabilă de purtat, chiar și pentru perioade prelungite de timp. Iar cu interiorul său spațios, vei avea destul spațiu pentru a-ți căra toate obiectele de bază, de la telefon și chei la portofel și machiaj.

Indiferent dacă ești un iubitor de artă sau pur și simplu apreciezi designul frumos, această geantă din piele pictată manual este un must-have. Cu culorile sale uimitoare și designul său unic, este sigur să atragă atenția oriunde te-ai duce.