Geanta de Mana "Yellow Dumpling", Galbena

Stoc epuizat NEW

Noul model de geantă tote din piele galbena, confecționată manual dintr-un piele de înaltă calitate tăbăcită vegetal și dotată cu mânere aurii din bambus. Această geantă este perfectă pentru a adăuga o notă de culoare la orice ținută și cu siguranță va atrage atenția oriunde ați merge.

106,00 €

Materialul durabil din piele asigură faptul că această geantă va rezista în timp și va arăta din ce în ce mai bine, dezvoltând o patină frumoasă. Pielea moale, dar robustă, se simte excelent la atingere, iar mânerele din bambus adaugă o notă de eleganță naturală designului.

Cu un interior spațios, această geantă este perfectă pentru a transporta toate lucrurile esențiale, pentru o plimbare de vara, in parc. Designul cu partea superioară deschisă face ușor accesul la lucrurile dvs.

Indiferent dacă faceți cumpărături sau mergeți la birou, această geantă este accesoriul perfect pentru a completa orice ținută. Este suficient de versatilă pentru a fi purtata la o tinuta casual sau elegant, iar culoarea roz vibrantă cu siguranță va face o declarație de stil.

Nu vă mulțumiți cu o geantă plictisitoare - rafinati-vă stilul cu această geantă din piele uimitoare.