Geantă Rotundă din Piele “Anaya", Maro, 25 cm Diametru

NEW

Descoperă farmecul gentii rotunde din piele, confecționată meticulos din luxoasa piele tăbăcită vegetal maro. Această capodoperă se mândrește cu detalii intricate pictate manual, transformând-o într-o operă de artă purtabilă.

Dezvăluie o versatilitate redefinită - geanta noastră se transformă cu ușurință în geantă pe umăr, crossbody sau rucsac, adaptându-se fiecărei aventuri. Decorul captivant cu cerneală de alcool completează farmecul unic al designului, amplificat și mai mult de franjurile detasabile pentru o notă fermecătoare boemă.

Dimensiuni:

  • Diametru: 25 cm
  • Lățime: 10 cm
132,00 €

Pășește cu încredere într-o lume în care stilul întâlnește versatilitatea și luxul se împletește cu funcționalitatea. Bucură-te de textura suplă a pielii, tăbăcită vegetal, care emană sofisticare la fiecare pas. Pictată manual cu detalii complexe, această geantă se transformă într-o autentică piesă de artă purtabilă, ieșind în evidență prin farmecul său unic.

Dar nu este vorba doar de estetică; este vorba despre îmbunătățirea stilului tău de viață. Treci cu ușurință de la un rol la altul - o geantă de umăr elegantă, o geantă crossbody sau un rucsac de încredere - adaptându-se fără efort nevoilor tale și oferindu-ți libertatea de a îmbrățișa fiecare moment.

Trăiește plăcerea expresivității prin captivantul decor cu cerneală de alcool, care adaugă o notă artistică stilului tău.