Geantă Rotundă Mare din Piele, “Mercury", 30 cm Diametru

Stoc epuizat NEW

Impresionanta geantă rotundă inspirată de Mercur - o piesă deosebită care cu siguranță va atrage atenția oriunde veți merge. Realizată dintr-un piele neagră tabacita vegetal, această geantă este nu doar durabilă, ci are și o textură naturală frumoasă care adaugă la farmecul său.

Dimensiuni:

Circumferință: 30 cm

Lățime: 10 cm

157,00 €

Cu un diametru de 30 cm, forma rotundă a genții amintește de planeta Mercur, cu caracteristicile sale unice și impresionante de suprafață. Geanta nu este doar frumoasă, ci și foarte funcțională, deoarece poate fi convertită de la rucsac la geantă crossbody sau de umăr, în funcție de preferința dvs. Bretelele sunt reglabile și pot fi ușor reconfigurate pentru a vă satisface nevoile dvs iar la interior, buzunarul incapator permite pastrarea lucrusoarelor in siguranta. 

Dar ceea ce face cu adevărat această geantă să se evidențieze este design-ul uimitor de pictat manual cu rășină epoxidică pe partea din față a genții. Rășina adaugă un luciu frumos genții, creând un efect unic și impresionant care va impresiona cu siguranță. Design-ul intricate este o adevărată operă de artă, cu vârtejuri și modele care imită caracteristicile unice ale suprafeței planetei Mercur.

Indiferent dacă mergeți la serviciu sau ieșiți în oraș într-o seară, această geantă este cu siguranță accesoriul perfect pentru orice outfit. Versatilitatea și design-ul unic o fac o piesă deosebită care este practică și stilată. Deci, de ce să te mulțumești cu o geantă banală, obișnuită, când poți face o declarație de stil cu această superbă geantă rotundă Mercur?