Geantă Rotundă Mare din Piele, “Saturn", 30 cm Diametru

NEW

Uimitoarea geantă rotundă Saturn - o piesă vestimentară cu adevărat deosebită, care va atrage atenția oriunde mergeți. Confecționată din piele neagră tabacita vegetal, această geantă nu este doar durabilă, ci are și o textură naturală frumoasă care adaugă farmecului ei.

Dimensiuni:

Circumferință: 30 cm

Lățime: 10 cm

157,00 €

Măsurând 30 cm în diametru, forma rotundă a genții amintește de planeta Saturn, cu sistemul său unic și impresionant de inele. Geanta nu este doar frumoasă, ci și funcțională, deoarece poate fi convertită din rucsac în geantă de umăr sau geantă crossbody, în funcție de preferințele dvs. Bretelele sunt reglabile și pot fi ușor reconfigurate pentru a se potrivi nevoilor dvs iar la interior, buzunarul incapator permite pastrarea lucrusoarelor in siguranta.

Dar ceea ce diferențiază cu adevărat această geantă este designul uimitor de detaliat, pictat manual cu rășină epoxidică, de pe partea frontală a genții. Rășina adaugă un luciu frumos genții, creând un efect unic și impresionant, care va impresiona cu siguranță. Designul detaliat este o adevărată operă de artă, cu modele care imită inelele frumoase ale planetei Saturn.

Indiferent dacă mergeți la serviciu sau ieșiți în oraș, această geantă va fi accesoriul perfect pentru orice ținută. Versatilitatea și designul unic o fac o piesă deosebită, practică și elegantă. Deci, de ce să te mulțumești cu o geantă banală, obișnuită, când poți face o declarație de stil cu această superbă geantă rotundă Saturn?